diumenge, 14 de febrer del 2010

Post-match

Avui serà un breu escrit que és tard i vol ploure i demà tinc classe a les 8 del matí.

Acabem de veure l'Atleti-Barça per ordinador a l'apartament-habitació d'uns dels d'aquí i bé, no tinc res a dir. Una merda partit, sincerament però ja se sap que dels partits que involucren al Barça i al Atlético de Madrid mai saps com acabaran. Es pot dir que hi ha hagut errors clars per cada part i que hi hagut uns que han tingut més sort.
L'afició es trobava aproximadament al 50%, alguns i algunes amb les respectives samarretes però ha faltat ambient. Trobo a faltar els partits al camp, cridar, cantar, els insults, que cadascú digui la seva, l'ambient que es respira, etc. Ja sé que avui no jugàvem a casa però quan ens reunim a veure els partits, m'entra "la morriña" del camp. Perquè el camp nou fa vibrar.
Potser per fer més ambient, jo hagués posat en Puyal però llavors és probable que acabi desterrada ja d'aquí i més val segons amb qui, mantenir la boca callada i evitar discussions i més, a certes hores.

Doncs bé, fit i fet, avui l'escrit s'acaba aquí. Molt curt però servidora demà ha de matinar i l'hi espera un dia força llarg. Bona nit a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada