dimarts, 10 de maig del 2011

Maig+sol-->ESTIU

Després d'uns quants dies assolellats de manera indescriptible amb un cel claríssim i una lluminositat tant elevada que les ulleres de sol es tornaven més que imprescindibles, puc dir que, tot i que la temperatura voltava els 16ºC (avui hem arribat als 22ºC, rècord), els suecs pateixen una addicció al sol com si de hooligans anglesos en un camp de futbol es tractés.

Aquests dies he al·lucinat per totes bandes. Especialment el cap de setmana, tothom va sortir a prendre el sol patint "l'efecte sargantana". Anessis per on anessis, tant se val la ruta, per qualsevol racó d'herba, balcó o indret, trobaves a suecs/sueques prenent el sol... però en biquini o banyador! I això que al cap de setmana estàvem a 15ºC! Així que clar, jo no podia ser menys i menysprear els magnífics raigs solars i captar una mica de vitamines i color que sempre són necessaris i me'n vaig anar a llegir al solet però clar... a 15ºC i amb la ventolera de diumenge, a mi només el biquini se'm quedava curt, de fet, ni se'm va acudir sortir amb el biquini posat, i portava un polar a sobre! Això sí, em vaig posar uns pantalons pirates per dissimular una mica perquè clar, elles anaven totes amb els pantalons ben curts!

I bé, la falera solar no es va acabar al cap de setmana! Tan ahir com avui ha seguit fent sol i una mica més de caloreta i malgrat els estudiants tinguin exàmens en dues setmanes, no els priva de torrar-se estudiant al sol! Jo al·lucino! I la veritat que hi ha alguns que semblen veritables gambes del mar del Nord, altres que ja estan una mica més torrats i bé, de tot una mica!

Us deixo algunes imatges però espero poder augmentar els documents fotogràfics d'aquesta bogeria pel sol! A veure, que per una part s'entén que vulguin aprofitar el sol quan surt però tan com si fos una costella a la brasa...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada