diumenge, 10 d’abril del 2011

Lomma-Malmö: Challenge completed!

Després de la meva primera setmana de doctorat (ja explicaré amb calma algun dia però de moment segueixo viva) i de les inclemències meteorològiques de la setmana: pluja i molt vent però res de temperatures estiuenques, ahir va ser dia de desconnexió total!

Des de mitjans de setmana una amiga que està d'Erasmus per aquí estudiant biologia de Madrid, teníem en ment anar a un parc natural a la costa est que sembla ser impressionant però ens va fallar la logística del transport. Però ja que segons totes les fonts indicaven que havia de fer sol vam decidir canviar de plans i anar a Lomma. Lomma és un poblet a la costa oest més o menys a l'alçada de Lund que bàsicament és la platja de Lund. Pensàvem anar a donar una volta per allà però en arribar, vam començar a caminar per vora la mar i es divisava el Tourning Torso (l'edifici de Calatrava que està a Malmö) a una distància prudencial. I com qui no vol, ens vam proposar arribar fins a Malmö a peu! I hi vam arribar eh! Va ser un dia genial, sense parar de xerrar ni de caminar, per camins, al costat del mar, fins i tot per alguna zona de polígon industrial o per davant d'un cementiri de gossos! Els suecs no em deixen de sorprendre!
En arribar a Malmö, vam estar dinant i descansant una estoneta per la zona del Tourning Torso on estava força a rebentar de gent (tots al sol) i en acabat vam anar al centre on ens vam reunir amb el Juan i l'Olaia que està de visita i un parell més per rematar amb una barbacoa!
Un dia genial. Ara, el solet i el vent em van torrar una miqueta que diguem!


A Lomma amb l'Oresund brigde i el Tourning Torso al fons

Lomma

Casetes de Lomma

Cementiri de gossos

Tourning Torso

Vastra Hämnen: zona del Tourning tots prenent el sol

Pel centre de Malmö

Challenge completed!

Al centre de Malmö

Torradeta

1 comentari:

  1. torradeta!!! jajaja, m'agrada molt! :p
    a ver si el fin de semana q viene podemos hacer otra!

    ResponElimina